dinsdag 22 juni 2010

Gebakjes



Toen we vorige week waren uitgenodigd op een bbq heb ik toepasselijk deze lekkernijen gemaakt. De gastvrouw heeft een cateringbedrijf en was er erg blij mee. Onderin de muffins heb ik knikkers gedaan zodat ze mooi blijven staan. De bonbons heb ik eens een keer op een blog gezien en nagemaakt.

Tilda kaart


Ik vind de Tilda vogeltjes zo lief... Die voor een applicatie kan ook wel op een kaart! De rest is geborduurd.

Welkom thuis



Voor mijn ouders die volgende week thuiskomen van vakantie heb ik deze hartjes gemaakt. Op het grote hartje staat welcome home geborduurd. Ik hang ze aan de deur. Op tafel zet ik een schaaltje met fruit...(mijn moeder spaart glazen peren maar deze vind ze vast ook wel leuk)

maandag 21 juni 2010

Tilda eekhoorn


Toen mijn meissie 6 jaar werd heb ik de Tilda eekhoorn voor haar gemaakt.
Groot succes.

Cadeautje


Dit cadeautje hebben we al een paar keer weggegeven. Het is een papieren boterhamzakje. Met de slice heb ik een figuurtje uitgesneden en daar een velletje transparant achter geplakt. Met en pons kan je een leuk randje maken en met een lintje dichtmaken. Wij hebben voor de zwemjuf het zakje gevuld met verse muffins. Ik denk dat ik dat voor de juffen op school ook ga maken voor de laatste schooldag....

Tilda vogels



Bij mijn ouders thuis staan deze 2 vogels gezellig voor het raam!
De kievit heb ik gemaakt voor de kerst en de papegaaiduiker voor hun 40-jarige huwelijk.

zaterdag 19 juni 2010

Emily




Op 1 april zouden we een neefje of nichtje krijgen. Strakke deadline maar geslacht was nog niet vrijgegeven. Schaap was op tijd klaar en binnen 2 uur moest de luiertaart roze worden en het hartje op het schaap zijn buik. Even stressen maar met behulp van moeders toch gelukt!!

Memobord


Toen mijn schoonzusje mijn memobord in de kamer zag hangen wou ze er ook wel 1. Ze wou graag een rode en dit was het resultaat.

Engel


Mijn eerste engel! Je wilt ze allemaal wel maken...
Ik had niet gedacht dat ze zo groot zou worden!

Voor de parels


Met kerst heb ik voor mijn schoonzusjes een sieradenstandaard gemaakt. Ik vond ze zo mooi dat ik er voor mezelf ook 1 heb gemaakt.

Huisjes



Het strandhuisje uit het laatste boek!
Maar een beplakt vogelhuisje met Tilda papier staat ook erg gezellig.

Tilda kussens



Woensdag tijdens een knutselochtend begonnen met het leuke huisje. Ik wou hem op een kussen.
Ik heb al eens eerder een kussen gemaakt, met de rozenapplicatie, dat was wel even wat meer werk...

Tilda lay out


Gister is deze creatie afgekomen. Ik wou een lay out maken met Tilda papier en bedacht me dat ik nog een lijst had liggen waar die mooi in kon. Deze lijst was zilver dus die moest natuurlijk eerst wit worden geverfd.

Tilda tas


Er stond al langer een Tilda tas op mijn verlanglijstje. Mijn huidige pip tas was lange tijd favoriet maar sinds kort heeft de buurvrouw hem ook, dus hoog tijd voor een originele, zelfgemaakte! Het is even werk en ik heb verschillende ideeën uit de boeken gehaald en hem naar mijn wensen aangepast. Met dit als resultaat:

Eerste bericht


Even checken of alles werkt. Ik was net lekker aan het knutselen toen ik een verzoekje kreeg om 2 memolijsten te maken. Toen kwam ik op het idee om meteen mijn creaties maar eens op internet te zetten. Ik heb net mijn laatste layout klaar van onze vakantie naar Scandinavië van vorig jaar. Het boek kan worden gevuld. Ik wou perse dit boek af hebben voor we weer met vakantie gaan. In het voorjaar zijn we ook nog naar Egypte geweest maar daar maak ik maar niet een heel album van.